Fotókiállítás a Sapientián


Dalok címmel szervez fotókiállítást a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Természettudományi és Művészeti Kar média tanszéke. A Filmművészet, fotóművészet, média szak első és másodéves diákjainak első féléves munkáját bemutató rendezvény megnyitójára 2010. március 18-án, azaz ma kerül sor 17 órától az intézmény épületében (Bocskai ház, Mátyás király utca 4. szám).

A kiállításon művészi fotók, számítógépes illusztrációk, riportfotók, interpretációk széles skáláját tekinthetik meg az érdeklődők a világ születése, világvége, az álmodik a város, az aszfalttangó, az angyalok arca, angyalok neve, a tükröződés, a vízió, az álom, álom, édes álom, az emlékkert, az élet és semmi más, a szemtől szembe, az ecce homo, valamint a dal egy forradalomra tematikákban.

A kiállító diákok: Barabás Ábel, Benkő Zsolt, Böjte Alexandru, Erdély László, Gál Ede, Halmen Péter, Kalamár István Norbert, Kerekes Eszter, Kiss Ágota Krisztina, Lőrincz Kinga Ildikó, Marton Júlia Noémi, Molnár Norbert Csaba, Nitsch Petioly Balázs, Őrdőg Botond, Popescu Róbert, Rácz Károly Edward, Tóth Csaba, Farkas Bálint, Szalay Katalin, Montzak Anna, Moldvai Katalin, Méder Tamás, Nagy Zoltán, Bács Ildikó, Gál Ede, Láng Petra, Papelas Szabolcs, Bán Attila, Győrfi Oszkár, Kiss Hunor, Szigeti László és Kádár István.Kapcsolódó