Toy Story-szinkronverseny


Magyar szinkronhangot keres a Disney csatorna a Disney–Pixar stúdió új animációs filmjéhez, a Toy Story 3-hoz. Egy szerencsés gyerek apukája vagy nagykorú férfi hozzátartozója lehet ugyanis az egyik zöld játékkatona magyar hangja.

A Walt Disney Company Magyarország országos kampányt indít a Disney Csatornán, hogy sztárt csináljon egy szerencsés gyerek apukájából a Disney–Pixar régóta várt Toy Story 3. című filmjében, amit idén júniustól vetítenek a mozik.

Az online meghallgatás nyertese a szinkronizáláson kívül VIP-mozijegyeket is kap, így a moziban láthatja és hallhatja viszont a saját maga által szinkronizált figurát. Jelentkezni a versenyre a Disney honlapján lehet. A regisztráció után a gyerekeknek csak meg kell győzniük apukájukat vagy felnőtt férfi hozzátartozójukat, hogy felvegyenek a filmből egy sort, és feltöltsék a felvételt a http://www.disneychannel.hu webhelyre vagy elküldjék a felvételt a megadott címre (Toy Story 3 Cameo Part, Chiswick Park Building 12, 566 Chiswick High Road, London W4 5AN, UK). A zöld játékkatona mondata pedig: „És lássuk be: ha előkerül a szemeteszsák, mi, katonák megyünk először.”

Az összes internetes induló közül a Disney csatorna a négy legjobb versenyzőt hívja meghallgatásra a nevező gyerekekkel együtt a budapesti szinkronstúdióba, ahol kiválasztják a nyertest. A meghallgatásról felvétel is készül, amit még a film bemutatóját megelőzően levetítenek. Jelentkezni március 28-án, éjfélig lehet.Kapcsolódó