Al Pacino lesz Frank Sinatra


Al Pacino lesz Martin Scorsese Sinatra-filmjének címszereplője, míg Dean Martint Robert De Niro formálhatja meg. Korábban úgy volt, Leonardo DiCaprio lesz Sinatra, de úgy tűnik, az életrajzi mű idősebb korában jeleníti meg a sztárt. (EST.hu)

Habár a két színész szerződést még nem írt alá, a rendező nagyon reméli, hogy igent mondanak neki. De Niro korábban már többször is szerepelt Scorsese-filmben (Casino, A rettegés foka, Nagymenők, Dühöngő bika, Taxisofőr stb.), a direktornak Al Pacinóval azonban érdekes módon ez lenne az első közös munkája – előbbi sztárnál azért, utóbbi esetében pedig éppen ezért bízhat a kedvező válaszban.

Leonardo DiCaprio mellett több más nagy sztár, például Johnny Depp neve is felmerült a legendás színész-énekes megformálására, de Scorsese most bevallotta, hogy ő mindig is Pacinót akarta a szerepre, és szerinte az lenne az ideális, ha ismét A Keresztapa 2-beli partnerével állna össze.

„Már régóta motoszkál a fejemben a gondolat. A forgatókönyv első változata már kész is van. Még azonban beszélnem kell a színésszel, aki életre kelti majd Frank Sinatrát a mozivásznon. Al Pacinóra esett a választásom, Dean Martinként pedig Robert De Niróra” – nyilatkozta Scorsese.

Meglepő, de egész eddig – a megfelelő forgatókönyv hiányában – még nem készült életrajzi film Frank Sinatráról. A legendás énekest ugyanakkor nagyon sokszor láthattuk már a vásznon, hiszen zenei karrierje mellett több mint 60 filmben szerepelt (Most és mindörökké, Macsók és macák, Az aranykezű férfi, A dicső tizenegy, A mandzsúriai jelölt stb.), sőt ő maga is rendezett egyet, a Csupán a bátrak című háborús drámát.Kapcsolódó