Megvan az új Transformers-lány?


Otthagyta a franchise-t a Transformers-filmek női sztárja, a Mikaela Banest játszó Megan Fox, így új főszereplőnőről kell gondoskodni a 3. részre. A filmesek állítólag már meg is találták az utódot. (EST.hu)

Egyes források szerint a brit modell, Rosie Huntington-Whiteley fogja helyettesíteni a távozó színésznőt az óriásrobotos franchise harmadik részében. Az 1987-es születésű szépségnek filmes tapasztalata még nincs; korábban a Victoria’s Secret fehérneműmodelljeként dolgozott. Huntington-Whiteley már a múlt héten részt vett egy meghallgatáson Mikaela Banes szerepére, és állítólag ő a legesélyesebb.

A 23 éves modell mellett azonban A házinyusziból ismert Sarah Wright is a végső esélyesek között van, ahogy a Sports Illustrated-modellből színésznővé avanzsált Brooklyn Decker is, akinek eddig néhány tévésorozat-epizódban voltak kisebb szerepei. Más források úgy tudják, Hayden Panettiere, Ashley Greene és egy újabb modell, az ausztrál Miranda Kerr neve is felmerült a szerepre.

Habár a folytatásfilm produkciós munkálatai Los Angelesben már május 17-én elkezdődtek, az első élőszereplős felvételekre majd csak június 10-től kerül sor – szóval a filmeseknek záros határidőn belül választaniuk kell a hölgyek közül valakit Shia LaBeouf oldalára. A Transformers 3-at egy nappal az amerikai premier előtt, 2011. június 30-án mutatják be a magyar mozik.Kapcsolódó