Készíts Shrek-karaktereket és nyerj!


Alkoss, fotózz, szavazz, nyerj! – szól a Shrek-pályázat felhívása, melynek kiírása szerint a legújabb Shrek-rész, a Shrek a vége, fuss el véle 3D egyik figuráját kell megörökíteni. A versenyen gyerekek és felnőttek is indulhatnak. (EST.hu)

A szabályok szerint az animációs film megtekintése után ki kell választani egy újrahasznosítható anyagot (üveg, fém, papír, műanyag, gumi – ezek egyben a verseny kategóriái), és ezek valamelyikéből el kell készíteni bármely Shrek-karaktert. Az alkotásról készült fotót július 18-ig lehet beküldeni a shrek@cinemacity.hu e-mail címre névvel, életkorral, telefonszámmal, a választott anyag megnevezésével és diák- vagy gyerekmozijegy nyolcjegyű sorszámával ellátva.

Az 50 leggyorsabb pályázó garantált ajándékot kap: egy Shrek Xbox360 videojátékot. A beküldött pályaműveket az öt megadott kategóriában július 20-án töltik fel a szervezők a www.cinemacity.hu/shrek weboldalra, ahol azonnal (aznap délben) el is kezdődik a szavazás. A voksolást július 27-én 24 órakor zárják le, az eredményhirdetésre pedig másnap délután 4-kor kerül sor.

A kategóriánként legtöbb szavazatot kapott újrahasznosított Shrek-figurák alkotói megnyerik a fődíjat: egy-egy Shrek ergonomóiai iskolatáskát és iskolaszereket. A második helyezettek jutalma Nestlé-ajándékcsomag tele Shrek-finomságokkal, a bronzérmesek pedig a Shrek első három részét kapják meg DVD-n.

A „Shrek-Zöld” versenynek felnőtt (profi) kategóriája is van, melyen 18 éven felüliek indulhatnak el. A pályázati kiírás egyebekben megegyezik a fent részletezettel. A legtöbb szavazatot kapott alkotás nyertese a felnőtt kategóriában 32 fős zártkörű mozizást nyer barátaival a Cinema City Aréna egyik VIP-termében. A legjobban sikerült alkotások (a diák-/gyerekművekkel együtt) augusztus folyamán megtekinthetők lesznek ugyanezen mozi pénztár szintjén.Kapcsolódó