3D-s Jancsi és Juliska Michael Baytől


Michael Bay produkciós cége a klasszikus Grimm-mesét újítja fel. (EST.hu)

Az akciódirektor a meseadaptáció egyik producereként funkcionál majd, a gyártást pedig The Institute nevű produkciós cége végzi. A 3D-ben érkező kaland komputeranimációs figuráinak megtervezését arra a Joseph C. Pepe-re bízták, akinek nevéhez olyan munkák fűződnek, mint például az Avatar idegen lényeinek megalkotása.

A ComingSoon.net értesülései alapján az animációs film produkciós munkálatai a jövő évben kezdődnek Németországban. A Hansel and Gretel in 3D munkacímen futó művet a hírek szerint még abban az évben be is mutatják. Addig is azonban még Baynek be kell fejeznie a Transformers harmadik részét, hiszen a filmes jelenleg óriásrobotjaival Chicagóban tombol.

Július 10-től egészen augusztus 19-ig csatatérré válik Chicago belvárosa, ott forgatják ugyanis a TF3 egyik monumentális jelenetét, melyben az alakváltó robotok szétzúznak egy útkereszteződést. A Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey, John Malkovich és Frances McDormand főszereplésével készülő mozi 2011 júniusában érkezik a magyar filmszínházakba.


Címkék

Kapcsolódó