Óriásira duzzadt Rihanna filmjének költségvetése


200 millió dollárnál tart a Battleship című film költségvetése. A Peter Berg rendezésében készülő akció-sci-fi lesz a népszerű Grammy-díjas barbadosi énekesnő, az SOS és az Umbrella előadója, Rihanna színésznői bemutatkozása. (EST.hu)

Másfél hét múlva kezdődik a Battleship című film forgatása, melynek Rihanna az egyik főszereplője. A Universal stúdió két éve majdnem lefújta a projekt elindítását, ehhez képest a produkció költségvetése most a 200 millió dollárnál tart. A film egy hadihajóflottáról szól, amely rejtélyes földönkívüliekkel akad össze az óceánon. A Universal hasonló eredményt vár a Battleshiptől, mint amilyet a Transformers-franchise produkál(t).

A Battleship lesz egyébként a 22 éves barbadosi énekesnő színésznői bemutatkozása. Rajta kívül még olyan színészek lesznek benne a filmben, mint Alexander Skarsgard (True Blood), Brooklyn Decker és Tom Arnold (Két tűz között, Áldatlan állapotban). A forgatás augusztus 30-án kezdődik Hawaii-on; a Peter Berg (Ronda ügy, A Királyság, Hancock) rendezésében készülő akciómozit 2012. május 18-án mutatják majd be az amerikai filmszínházak.

A Battleshipet valamikor 2012 májusában mutatják be a magyar mozik.



Kapcsolódó