Még 10 napig lehet jelentkezni a 18. Alter-Native Nemzetközi Filmfesztiválra! Még 10 napig lehet jelentkezni a 18. Alter-Native Nemzetközi Filmfesztiválra!

Még 10 napig lehet jelentkezni a 18. Alter-Native Nemzetközi Filmfesztiválra!

Még 10 napig, azaz szeptember 10-ig lehet jelentkezni az idén november 3. és 7. között megrendezésre kerülő marosvásárhelyi Alter-Native Nemzetközi Rövidfilmfesztiválra.

A versenyprogramba 2008. január 1. után készült filmek nevezhetőek be, melyek időtartama nem haladja meg a 30 percet. Előzsűrizésre csak DVD-Video (PAL) másolatot fogadnak el Standard DVD (nem Blu-ray) hordozón, amelyet nem küldenek vissza, hanem a fesztivál archívumába helyeznek. A negatív szállítási tapasztalatok miatt, 16 és 35 mm-es filmeket csak indokolt esetben fogadnak el bemutatásra, vagy ha személyesen hozzák a fesztiválra.

Nem fogadnak el olyan filmet, amelyet az előző évek során már beneveztek a fesztiválra. A beérkezett filmek megtekintése után előzsűri dönt a kategóriáktól független versenyprogramban való részvételről, vagy a kiegészítő programban való bemutatásról.

A versenybe beválogatott filmek jegyzéke megtekinthető lesz a MADISZ honlapján, e-mailen csak a versenyprogramba beválogatott filmek alkotóit értesítik. A versenybe beválogatott filmek rendezőjét (vagy egy képviselőjét) meghívják a Fesztiválra és teljes ellátását vállalják a versenyprogram 3 napjára.

A benevezés díjtalan. A nevezési lap IDE kattintva tölthető le.

Címkék
Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat