Gyermeke született Matt Damonnak


Harmadszor is apa lett a Bourne-filmek sztárja, Matt Damon a múlt héten: felesége, Luciana Barroso ugyanis egy újabb kislánynak adott életet. A még a szerdai napon New Yorkban született gyermek a Stella Zavala Damon nevet kapta. (EST.hu)

A 40 éves színész és 35 éves, argentin származású felesége már eddig is három kislányt nevelt: a 4 éves Isabella és a 2 éves Gia a pár közös gyereke, a 11 éves Alexia pedig Barroso egy korábbi kapcsolatából származik. Az új baba tehát már a negyedik kislány a családban.

„Az anya és a gyermek egyaránt egészségesek, és az egész család odáig van az örömtől” – közölte a házaspár szóvivője. Matt Damon és Luciana Barroso egyébként 2005 decemberében kötöttek házasságot.

Mint arról nemrégiben beszámoltunk, a nem annyira közeli jövőben, de azért még belátható időn belül Damon újabb újszülöttet fog dajkálni – igaz, átvitt értelemben: barátja és munkatársa, Ben Affleck és annak öccse, Casey Affleck már dolgoznak a The Trade című partnercserés film forgatókönyvén, ami a friss apa rendezői bemutatkozása lesz.

Új filmjének, a Clint Eastwood rendezte, még színészként jegyzett Hereafternek pedig a múlt pénteken volt a premierje az Egyesült Államokban, és 12 millió dolláros nyitó hétvégi bevételével rögtön a negyedik helyre küzdötte fel magát.Kapcsolódó