Írópályázatot hirdet a Universal Channel


November 21-én, 22 órakor magyarországi premierrel indult útjára a Testvérek (Brothers & Sisters) II. évada a Universal Channelen. A Calista Flockhart, Sally Field, Rob Lowe nevével fémjelzett sorozathoz kapcsolódóan a csatorna most írópályázatot hirdet.

A Testvérek című sorozat egy amerikai család mindennapjait követi nyomon. A testvérek életét nap mint nap örömök és bánatok, sikerélmények és kudarcok tarkítják, úgy, ahogy bárki másét, és miközben láthatjuk, hogyan próbálnak olyan tökéletessé válni, mint szüleik, számos társadalmi problémára is rálátást kapunk.

A Universal Channel versenyt hirdet azon Testvérek-rajongó és írói vénával rendelkező nézői között, akik kedvet éreznek megmérettetni magukat. A csatorna december 10-ig olyan „pályaműveket” vár, melyek maximum 2000 karakterben, kötetlen formában és stílusban mutatják be a sorozatot.

Az írásokat a csatorna képviselői bírálják el, a nyertes munka a Universal Channel Facebook oldalára és a sorozatguru weboldalra kerül fel. A további hét legjobb munkából hetente egy szintén megjelenik majd a csatorna Facebook oldalán.

A sorozat vasárnaponként 21 órától látható a Universal Channel műsorán.Kapcsolódó