Christina Hendricks örömmel bújna Wonder Woman bőrébe


A Mad Men sztárja bármit megtenne, hogy magára ölthesse a szexi képregényhős jelmezét. Az álma pedig nemsokára akár valóra is válhat, hiszen hírbe hozták egy nemsokára készülő remake-főszerepe kapcsán. (HBO)

A Wonder Woman 1975 és 1979 között sorozatként futott az Egyesült Államokban, Lynda Carter főszereplésével. Később, a kilencvenes években megpróbálták ismét a képernyőre küldeni a Csodanőt egy egész estés film formájában, ám akkor nem sikerült megállapodni a főszereplő személyéről – Carter utódjáról.

Most viszont minden jel arra mutat, hogy húsz év után az Ally McBeal alkotója, David E. Kelley előtt szabaddá az út a remake elkészítéséhez: a hírek szerint sikerült megállapodást kötnie a Warner-rel és a DC Entertainmenttel is a mozi kapcsán. A szereposztás egyelőre még titok, csak pletykák keringenek róla, de úgy hírlik Hendricks határozottan a Wonder Woman-esélyesek között van:

„Én is hallottam róla. Nem tudom, hogy van-e valóságalapja, de tetszik, még ha csak pletyka is. Nagyon régóta vágyom erre a szerepre, a jelmezt akár egy életen át tudnám viselni! Ide vele!"Kapcsolódó