Rákospalotára költözik Keanu Reeves


Keanu Reeves új filmjét, a 47 Ronint csak 2012-ben mutatják be, de a forgatás már februárban megkezdődik Budapesten. A 3D-ben készülő film sokak örömére azonban nem az utcákon, hanem szinte végig stúdióban forog majd. (SG.hu)

Tavaly Magyarországon forgatott Angelina Jolie, Anthony Hopkins, Jeremy Irons, John Cusack, Selena Gomez és Robert Pattinson is, s az idelátogató hollywoodi sztárok sora jövő hónapban gyarapodni fog. A Bors Online információi szerint ugyanis Keanu Reeves februárban Magyarországra érkezik, hogy itt készítse új filmjét, a 47 Ronint, melyben egy XVIII. századi szamurájt fog alakítani.

A 47 Ronin, melyet a tervek szerint 2012. november 21-én mutatnak be Amerikában, egy régi japán történet alapján készül el. A XVIII. században játszódó történet szerint szamurájok egy csoportja hadjáratot indít, hogy megbosszulják mesterük meggyilkolását. Reeves a harcosok vezetőjét, Hirót alakítja majd. A rendező Carl Erik Rinsch lesz, a filmet pedig 3D-ben fogják forgatni a rákospalotai stúdiókomplexumban.Kapcsolódó