Nicolas Cage kórházba került Bukarestben


Nicolas Cage, Hollywood egyik legbefolyásosabb színésze kórházba került, miután legújabb filmjének forgatásán megsérült. A híresség Bukarestben dolgozik a Ghost Rider, azaz a Szellemlovas második részén, és a helyi hírek szerint a jelmezéhez tartozó bakancs miatt megsérült a lába, ezért orvoshoz vitték. (premierfilm)

Dr. Bogdan Ionescu elmondta – „Nicolas Cage-nek a lába sérült meg a bakancsa miatt. Elláttuk és visszatérhetett a munkájához.”

A színész november óta forgatja itt a filmet, de nem ez az első kellemetlensége az országban. December közepén a bukaresti éjszakában rendezett jelenetet a nyílt utcán. A szemtanúk szerint heves szócsatát vívott, de tettlegességre nem került sor, mert autóba vágta magát, és elviharzott a helyszínről. De a 46 éves sztárnak munka közben is gondja akadt, állítólag egy statiszta erőszakkal szájon csókolta a forgatás közben.

Pedig a helyi hatóságok mindent elkövetnek, hogy a világsztár jól érezze magát náluk, állítólag az ő kedvéért javították meg a transzfogarasi út egy részét is, mert itt készül a film néhány jelenete. Bár ezt az utat télen a hóviszonyoktól függően, a lavinaveszély miatt, általában lezárják, de egy ilyen híres színészt valószínűleg még ez sem zavarhat.

A Szellemlovas folytatása, a Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2012. február elején kerül a mozikba.Kapcsolódó