Börtönbe került Edward Furlong


Letartóztatták Edward Furlong amerikai színészt, a Terminátor 2., az Amerikai história X és a Zöld darázs sztárját, mert megszegte azt a távoltartási végzést, mely szerint nem léphet kapcsolatba feleségével, Rachael Bellával. (EST.hu)

Furlong még a múlt hónapban vétett a szóban forgó végzés ellen, amikor is 45 méterre tartózkodott jelenleg tőle külön élő feleségétől, akihez elvileg nem lehet közelebb 90 méternél. Mindezt egy keddi bírósági meghallgatáson tárták a nyilvánosság elé; a bíró döntésének megfelelően a színész a Los Angeles-i bíróságról már csak bilincsben távozhatott, mivel őrizetbe vették, és csak 75 ezer dolláros óvadék fejében szabadulhat.

A 33 éves sztár és neje (akik egyébként egy 4 éves kisfiú, Ethan szülei) épp egy vitás válás kellős közepén tartanak. A válókeresetban többek közt az olvasható, hogy Rachael Bella egyebek mellett azzal vádolja férjét, hogy az megragadta, lökdöste és meg is ütötte őt, ezenkívül további bántalmazással fenyegette. Kneeland ezen felül azt is állítja, hogy Furlong kiszámíthatatlan, továbbá kokaint és számos más különféle drogot vesz magához.

Ez utóbbit a színész ugyan tagadta, ennek ellenére a bíróság a múlt évben elrendelt ellene egy 3 éves távoltartási végzést, sőt arra is kötelezte, hogy vegyen részt tanácsadáson. A kedd reggeli letartóztatás egyébként Furlong legújabb filmje, a Zöld darázs Los Angeles-i premierjének másnapján történt, amin egy barátja szerint még a legjobb hangulatban vett részt.
Kapcsolódó