Béranya segítségével született gyereke Nicole Kidmannek


Az egész világot meglepte Nicole Kidman hollywoodi színésznő, amikor hétfőn váratlanul bejelentette, hogy 2010. december 28-án gyermeke született. (EST.hu)

A kislány, Faith Margaret béranya segítségével jött világra, de a sztár és férje, Keith Urban zenész biológiai gyermeke – a béranyát csak a magzat kihordásához vették igénybe. A bébi a nashville-i The Women’s Hospital at Centennialban született, teljes neve pedig: Faith Margaret Kidman Urban. A 43 éves Kidman és a szintén 43 éves Urban a legnagyobb titokban tartották a gyermek érkezését; még a vasárnapi Golden Globe-gálán (amin egyébként mindketten részt vettek) sem árultak el róla semmit.

A sztárpár tagjai 2006-ban kötöttek házasságot. Első közös gyermeküket, Sunday Rose-t 2008 júliusában szülte meg Kidman, akinek volt férjével, Tom Cruise-zal közösen két örökbefogagott gyereke is van: Isabella és Connor.

„Családunk a legnagyobb boldogság állapotában van és hálásak vagyunk, hogy megadatott nekünk ez az ajándék, amit Faith Margaret baba érkezése jelent. Nincs szó, ami megfelelően kifejezné azt a hálát, amit azok iránt érzünk, akik mellettünk álltak ennek a folyamatnak a során; elsősorban a nekünk segítő béranyára gondolunk” – hozta nyilvánosságra a sztárcsalád egy közleményben a most bejelentett gyermekáldással kapcsolatban.Kapcsolódó