Készül a RED 2


A nagy sikerre való tekintettel Bruce Willis és társai még egyszer visszatérnek a nyugdíjból, hogy rendet tegyenek. Hogy kik között, azt még nem tudni, hiszen a RED 2 sztorija már nem egy képregényen fog alapulni. (SG.hu)

Ahogy az várható volt, a nagy sikerre és a meglepően jó szereplésre, no meg a pozitív kritikai reakciókra való tekintettel, folytatódhat a RED, ami persze képregényfilmek esetében nem is olyan meglepő. Igaz, a RED, ellentétben sok szuperhős-füzettel, nem egy minden hónapban megjelenő képregény, hanem csak minisorozat volt, melynek története három részben jelent meg 2003-ban és 2004-ben – ezt fedte le nagyon vázlatosan a film.

Kép a RED című filmből

A Collider információi szerint pedig a folytatásra, mely már teljesen eredeti történet lesz az ismert karakterekkel, a gyártó Summit Entertainment már le is szerződtette az írókat, Jon és Erich Hoeber, akik a RED mellett a Vakító fehérség, valamint a forgatás előtt álló Torpedó-mozi, a Battleship szkriptjét írták.

Az októberben bemutatott akciókomédia nemrég Golden Globe-jelölést kapott és Amerikában eddig 90 millió dollár bevételt ért el. A világ többi részén nem voltak ennyire fogékonyak a nézők a nem mindennapi alkotásra, azonban Amerikán kívül is összejött eddig 75 millió dollár.Kapcsolódó