Rachel Weiszt akarják a Bond 23 főgonoszának


A következő 007-es kaland gonosztevőjéről Michael Sheen azt híresztelte, hogy Ernst Stavro Blofelddal gyűlik majd meg Bond baja. Ez több, mint egy éve történt, viszont az elmúlt hetekben újra felszínre került a pletyka. Most viszont arról tájékoztatott a The Sun, hogy az előző részben felbukkanó gonosz nem lesz Bond ellenfele a 23. felvonásban. (filmnews.hu)

Ehelyett egy másik hír járja, melyről 2010 márciusában kezdtek el spekulálni, és most újra előtérbe került, hogy a producerek abban reménykednek, hogy Rachel Weisz lép majd fel a 007-es ellen egy egyelőre ismeretlen karakter bőrében. A karakterét különböző források szerint már láthattuk nagyvonalakban, ugyanis annak a szervezetnek a tagja, akik a Casino Royale és A Quantum csendje (The Quantum of Solace) című filmek hátterében húzódtak meg.

Rachel Weisz neve korábban is felmerült a Bond 23 női főszerepére, de a producerek féltek, hogy nem tudja majd kezelni Daniel Craiggel romantikus múltjukat. A két színész legközelebb a Dream House-ban szerepel majd együtt.

A Bond 23 kapott egy kis címváltoztatást, így ezentúl Red Sky at Night címen emlegetik a projektet. Ian Fleming ötletei között még három cím szerepel, amit eddig nem használtak fel, a The Property of a Lady, a Risico és a The Hildebrand Rarity, melyek közül még bármelyik aktualitást nyerhet.Kapcsolódó