Elindult a Warner Bros. remake-hadjárat


2010 végén a Warner Bros. igazgatója, Jessica Goodman távozása után a stúdió átértékelte a portfolióját, és úgy döntött, hogy magasabb prioritást rendel a remake-ek készítése mellé. (filmtrailer.hu)

A legelső feldolgozás a Halálos fegyver remake-je lesz, aminek forgatókönyvéhez már le is szerződtették Will Beall-t, egy korábban nyomozóként dolgozott fickót, aki a Tales from the Gangster Squad készülő filmhez készített egy remek vázlatot nekik.

A Tarzan remake már évek óta fejlesztés alatt áll – 2007-ben állítólag Zak Penn dolgozott a forgatókönyvön, 2008-ban pedig és Stephen Sommers-t emlegették rendezőként). Újdonságokkal nem nagyon szolgáltak, ám az ígéretek szerint most már komolyra fordítják a dolgot.

A piszkos tizenkettő és az 1969-es Vad banda című western A félszemű elsöprő sikere miatt került a porondra, a Coen-testvérek filmje ugyanis a kritikai elismerések mellett több, mint háromszorosát hozta vissza a 38 milliós költségeinek, és a nemzetközi vetítések még csak most kezdődnek. Természetesen a WB is megpróbálja befogni a szelet a vitorlájába.Kapcsolódó