A közönség is választhat filmeket a Titanicra


Április 7-én veszi kezdetét a 18. Titanic Filmfesztivál, Magyarország legnagyobb nemzetközi filmes seregszemléje. A nevezési időszak még három hétig tart.

A program már javában alakul, hamarosan részleteket is elárulnak majd a szervezők. Ígérik, hogy a kínálat a hagyományokhoz híven idén is bővelkedik a különlegesnél különlegesebb alkotásokban a világ minden pontjáról. A nevezési időszak egészen február 20-ig tart. Szívesen fogadják a közönség ötleteit is. Ha valaki hallott vagy olvasott olyan filmről, netalán még látta is, amelyről úgy gondolja, hogy nem hiányozhat az idei Titanic fesztivál programjából, a Titanic házigazdáinak tudtára adhatja. Kizárólag olyan, 70 percnél hosszabb játékfilmek szerepelhetnek a programban, amelyek 2010. január 1. után készültek és még nem kerültek Magyarországon nyilvános bemutatásra.

Ajánljanak filmet, vegyenek részt a fesztivál programjának kialakításában! Az ötleteket, javaslatokat hétfőtől lehet eljuttatni a szervezőkhöz a www.titanicfilmfest.hu oldalon.Kapcsolódó