Ontja a filmeket az Amazon új szolgáltatása


Az Amazon online áruház kedden elindította új filmes szolgáltatását az Egyesült Államokban, komoly konkurenciát teremtve a Netflix internetes filmforgalmazónak. (MTI)

A seattle-i központú online áruház az Amazon Prime tagsággal teszi lehetővé felhasználóinak a filmekhez való hozzáférést. Az Amazon Prime évi 79 dollárért tagjainak ingyenesen szállítja házhoz az Amazontól rendelt könyveket, illetve egyéb árukat. Az előfizetők a mozifilmeket és tévéműsorokat közvetlenül a számítógépen vagy az internethez csatlakoztatható televíziókon, Blu-ray lejátszókon és set-top boxokon nézhetik meg.

A tagok számára korlátlanul és reklámmentesen hozzáférhető ötezer tételes filmkatalógusban olyan sikerprodukciók szerepelnek, mint a svéd bestsellerből készült Millennium-trilógia mindhárom filmje, a Pingvinek vándorlása, a Ki vagy, doki?, valamint a Waczak Szálló.

Az Amazon korábban indított Instant Video szolgáltatása keretében online kikölcsönözhető vagy megvásárolható filmeket is kínál. Az Egyesült Államokban és Kanadában előfizethető Netflix havi díjat kér filmszolgáltatásáért.


Címkék

Kapcsolódó