Woody Allen Rómában forgatja következő filmjét Woody Allen Rómában forgatja következő filmjét

Woody Allen Rómában forgatja következő filmjét

Nyáron Rómában forgatja következő filmjét Woody Allen – erről a La Repubblica című olasz napilap számolt be hétfőn. (MTI)

Az új film forgatása a tervek szerint júliusban kezdődik. „Családommal együtt alig várom, hogy hosszabb időt tölthessek abban a csodálatos városban" – mondta el a 75 esztendős rendező az olasz napilapnak adott interjúban. A produkcióról azonban – sem a témájáról, sem a szereposztásról – nem árult el további részleteket.

A rendező legutóbbi hét filmje közül csupán a Whatever Works című romantikus vígjáték készült Európán kívül. Az amerikai rendező évek óta a kontinensen forgat: dolgozott Londonban (Match Point), Barcelonában (Vicky Cristina Barcelona) és legutóbb Párizsban is.

A Midnight in Paris című filmje, amelyben Carla Bruni-Sarkozy, a francia first lady is szerepet kapott, a májusi cannes-i filmfesztivál nyitófilmje lesz.

Az ízig-vérig New York-i rendező, aki legnagyobb sikereit a Nagy Almában forgatott munkáival érte el, legutóbb 1996-ban dolgozott Olaszországban, amikor A varázsige: I love you című romantikus zenés filmje néhány jelenetét Velencében vette fel.

„Szeretem ezeket a kifinomult, civilizált metropoliszokat, és fantasztikus, hogy dolgozhatok ezekben a városokban. Mintha minden alkalommal szerelmet vallanék bizonyos helyeknek, és a filmvászonra vetíteném érzéseimet azok iránt a helyek iránt, amelyek a legtöbbet jelentik az életemben. Remélem, hogy így tehetek Rómával is" – mondta Woody Allen a La Repubblicában.

Címkék
Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat