Seriff vagy börtöntervező lehet Schwarzenegger


Két új filmterv iránt is érdeklődik Arnold Schwarzenegger. A volt kaliforniai kormányzó seriffként vagy börtöntervezőként térhet vissza a filmvászonra. A Variety.com értesülése szerint a Lionsgate stúdió Last Stand című produkciója Liam Neeson kiugrása után Schwarzeneggert szeretné megnyerni. A történet a mexikói határon játszódik, ahol a seriff a helyi kartelek főnökeivel veszi fel a harcot. (MTI)

Az akciósztárként megismert Schwarzenegger szereplését két dolog is bizonytalanná teszi. Egyfelől még találkoznia kell a filmet rendező dél-koreai Ji-woon Kimmel (aki négy éve elnyerte a diákzsűri díját Keserédes élet című filmjéért a Titanic Filmfesztiválon), másfelől egy másik produkcióval való egyeztetésen is elbukhat a dolog.

A színészt ugyanis Antoine Fuqua The Tomb című készülő thrillerjével is kapcsolatba hozták a hollywoodi bennfentesek. A sztoriban biztonsági szerkezetek szakértőjét alakíthatná, aki hirtelen egy olyan szuperbiztos börtönben találja magát a rácsok mögött, amit ő tervezett.

A Fuqua-film forgatása azonban még odébb van, mivel a rendező előbb még ezen a nyáron felveszi a Tupac Shakur életéről szóló életrajzi drámát. A várakozás miatt viszont – bár a szaklap szerint Schwarzenegger szívesen dolgozna Fuquával – a mielőbb visszatérni vágyó színész könnyen úgy dönthet, hogy inkább egy hamarabb sorra kerülő produkciót választ.Kapcsolódó