Letartóztatták Nicolas Cage-et


Szombat reggel New Orleans Francia negyedében letartóztatták Nicolas Cage-et. Az épp a városban forgató 47 éves színész elleni intézkedésre azért volt szükség, mert egy részeg vita közben hangoskodott és megcibálta felesége karját. (EST.hu)

A New Orleans-i Rendőrség közlése szerint a Féktelen harag sztárját családon belüli erőszak, csendháborítás és nyilvános részegség gyanúja miatt vették őrizetbe. „Cage és felesége egy ház előtt álltak. Cage ragaszkodott hozzá, hogy ezt az ingatlant bérlik, és amikor Alice Kim (a színész felesége) ellenkezett, megragadta a felkarját és betolta a helyre, amiről azt gondolta, hogy a helyes címük. Az asszony karján nem voltak sérülés látható nyomai” – áll a rendőrség közleményében.

„Cage az utcán néhány járműre is rácsapott, később pedig megpróbált taxit fogni. Az eset szemtanúi azonban közben rendőrt hívtak, aki feltartóztatta a párt, és észrevette, hogy Cage erősen ittas állapotban van. Ezért kiparancsolta a taxiból, ami miatt a színész kiabálni kezdett. Ezután került sor előállítására, letartóztatására és fogdába szállítására” – olvasható még a közleményben.

„Részeg volt. Nem zárták cellába, hanem a pult mögött tartózkodott a rendőrtisztekkel” – nyilatkozta a People-nek Cage egy fogolytársa, akit szombat délután nem sokkal a színész után engedtek szabadon. Az Oscar-díjas sztár egyébként óvadék ellenében szabadult, és május 31-én kell megjelennie a bíróságon.Kapcsolódó