Colin Farrell Schwarzenegger nyomdokaiba lép


A Paul Verhoeven által rendezett Total Recall – Az emlékmás (1990) feldolgozása 2012-ben érkezik. A hosszú hónapok óta tartó találgatásoknak vége, hiszen eldőlt, hogy ki lép a két korábbi főszereplő nyomdokába. (premierfilm)

Az emlékmás férfi főszerepét Arnold Schwarzenegger töltötte be, míg filmbéli feleségét Sharon Stone alakította. Amikor bő egy esztendővel ezelőtt bejelentették, hogy feldolgozzák a legendássá vált alkotást, rögtön elindult a találgatás, kik lépnek az eredeti főszereplők helyére.

A napokban fény derült kilétükre, Arnie örökébe Colin Farrell lép majd, míg a női főszerepet Kate Beckinsale kapja majd meg. Sőt, a hírek szerint Jessica Biel-lel is tárgyalnak az egyik mellékszerepről.

A rendezői székbe az a Len Wiseman ül majd be, aki többek között a Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed című filmet forgatta Bruce Willis társaságában, valamint az Underworld két részét is ő rendezte. A direktor nem mellesleg Kate Beckinsale férje, akivel az Underworld kapcsán szintén dolgoztak már együtt.

A rendező egyébként a Paul Verhoeven másik nagy alkotását, a Robotzsarut is kinézte magának, ebből is forgatna egy új változatot. Ami viszont bizonyosnak tűnik, hogy Wiseman és Bruce Willis ismét összeáll, hogy együtt készítsék el a Die Hard ötödik részét…

Az emlékmás várhatóan jövő augusztusban kerül majd a mozikba.Kapcsolódó