Scorsese forgathat filmet Liz Taylor és Richard Burton szerelméről Scorsese forgathat filmet Liz Taylor és Richard Burton szerelméről

Scorsese forgathat filmet Liz Taylor és Richard Burton szerelméről

Folynak a tárgyalások Martin Scorsese rendezővel az Elizabeth Taylor és Richard Burton szerelméről szóló hollywoodi mozi előkészületeiről. (hír24)

A két sztár a Cleopatra című óriási filmsiker forgatásán találkozott 1963-ban (a legendák szerint már a jelenetek felvétele alatt tovább csókolóztak, mint ameddig a kamerák vették őket). Botrányokkal tarkított szerelmük során kétszer is megházasodtak: először 1963-ban, majd első válásuk után egy évvel: 1975-ben.

Elizabeth Taylor nyolc férjet fogyasztott el élete során, de többször is fenntartotta véleményét, hogy a legnagyobb szerelme Richard Burton volt, akivel – a színész 1984-es haláláig – 11 filmben játszottak együtt .

A viharos szerelem történetéről 2010-ben jelent meg könyv Sam Kasner és Nancy Schoenberg jóvoltából, a Paramount Pictures ebből a könyvből szeretne filmet készíteni. Az Oscar-díjas amerikai rendező megerősítette, hogy valóban ő veheti kezébe a film sorsát. A lehetséges szereplőkről egyelőre nincsenek hírek.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat