Joe Pesci 3 millióért hízott meg


A Nagymenők sztárja 3 millió dollárra pereli a Fiore Films-t, amiért meghízott egy szerep kedvéért, amit végül fel sem ajánlottak neki.

Joe Pesci, a Nagymenők és a Reszkessetek betörők sztárja beperelte a Fiore Films produkciós irodát, mert meghízott egy filmszerep kedvéért, amit végül fel sem ajánlottak neki. Állítása szerint a cég hosszú ideig reklámozta a Gotti: In The Shadow of My Father című filmet az ő nevével, amiből arra következtetett, hogy részt vehet majd benne.

A színész szerint a Fiore Films az ő nevét is használta az új projekt reklámozására, de végül nem adták neki Angelo Ruggiero szerepét. A karakter a híres John Gotti tanácsadója volt, így fontos szereplője a maffiafőnök életének. Marc Fiore pedig azt híresztelte, hogy Pesci kapja majd ezt a szerepet, de végül egy sokkal kisebbet ajánlottak csak fel neki, és egy jóval kisebb fizetést. Csakhogy addigra a híresség már elkezdett felkészülni, és fel is szedett egy tekintélyes súlyfelesleget.

A perre reagálva a Fiore produkciós iroda vezetősége azt reagálta, hogy Pesci valójában az eredetileg tervezett rendező, Nick Cassavetes kilépése után mondta le a részvételt az életrajzi alkotásban, amiben John Travolta, Al Pacino és Kelly Preston alakítják a főszerepeket. A rendező végül az Oscar-díjas Barry Levinson lett, a forgatás pedig 2012 januárjában kezdődik New York-ban.

(premierfilm)Kapcsolódó