Legyél Te is Polifilmes!


Mozizás, videózás, tévézés közben talán már megfordult a fejedben a gondolat, milyen lehet belülről szemlélni a mozgókép világát. Talán még azon is elgondolkodtál, milyen lenne ehhez a szakmához tartozni. A mozgóképes szakma rendkívül kiterjedt, a gyártástól a forgalmazáson át egészen a mozgóképek bemutatásáig rengeteg terület van. A néző számára ez a világ roppant színesnek és szórakoztatónak tűnik, ezért hajlamos olykor elfelejteni, milyen felkészültség, tudás áll a mozgóképes szakemberek mögött.

A Polifilm Technikum ilyen ismereteket kíván adni hallgatóinak. Mivel ebben a szakmában komoly a verseny, a mozgóképes felkészítés mellett olyan szakmák megszerzését is lehetővé teszik, amelyek a mozgóképpel együtt vagy attól függetlenül is növelik esélyeidet.

Egy éves nappali tagozatos képzés keretei között a középfokú mozgóképgyártó OKJ-s szakképesítést szerezheted meg. Sikeres vizsgák után lehetőség nyílik emelt szintű OKJ- s szakképesítés megszerzésére is.

A legfontosabb az, hogy az elméleti ismeretekre építve filmeket, videókat fogsz készíteni, bemutatni, megismerkedsz gyártókkal, forgalmazókkal, és a mozgóképes szakma összefüggéseivel, kapcsolatrendszerével. Új barátokra tehetsz szert, és találkozhatsz jövendőbeli filmes kollegáiddal.

Az első 10 jelentkező – aki befizeti a tandíjat – 40 % kedvezményt kap az I. félévi tandíjból.

A felvételi célja az ismerkedés, hogy a vezető tanárok képet kapjanak a felvételizők felkészültségéről, hogy tisztázzák kölcsönös elvárásaikat. A felvételi módja: 15 perces beszélgetés.

Jelentkezési határidő: 2011.szeptember 12. A felvételi ideje, beiratkozás és szerződéskötés: 2011. szeptember 19. Évnyitó: 2011.szeptember 26.

A felvételi beosztásról a jelentkezőket előzetesen értesítik.

A felvételi helye: Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest, Arany János u. 10.

Részletes tájékoztató INNEN tölthető le, a jelentkezési lap pedig INNEN.Kapcsolódó