Paltrow és Timberlake kreatív Emmyt kapott


A Gengszterkorzó című sorozat bizonyult a kreatív Emmy-díjkiosztó legnagyobb győztesének, Gwyneth Paltrow és Justin Timberlake is díjat kapott, Varga Judit, a Borgiák című sorozat magyar berendezője azonban nem járt szerencsével.

A kanadai-ír-magyar koprodukcióban készülő Borgiák stábjának tagjaként Varga Judit látvány kategóriában reménykedhetett elismerésben két kollegájával, de végül a Gengszterkorzó című sorozat kapta a díjat. A Borgiák végül két jelölést tudott díjra váltani a kreatív műfajokban.

Gwyneth Paltrow a népszerű Glee – Sztárok leszünk című sorozat vendégszereplőjeként gazdagodott a televíziós Oscarként emlegetett díjjal a kreatív Emmy-k szombati Los Angeles-i gáláján. Justin Timberlake a Saturday Night Live szkeccsműsor alkalmi házigazdájaként érdemelte ki a szobrocskát. A vendégszereplők között a drámasorozatokat tekintve Loretta Divine, a Grace klinika visszatérő szereplője kapott Emmyt, a férfiaknál ugyanebben a kategóriában Paul McCrane-t tüntették ki a Harry’s Law című sorozatban nyújtott munkájáért. A Steve Buscemi főszereplésével forgó Gengszterkorzó összesen hét kreatív Emmy-díjat söpört be, közte a legjobb vágásnak és sminknek járó elismerést.

(kultúra.hu)Kapcsolódó