S.O.S. Filmvilág!


Veszélyben a Filmvilág fennmaradása, ezért támogatásunkat kérik. A filmes folyóirat segélykérő közleménye szerint a magyar filmművészeti folyóiratok összeomlanak, ha a kultúra fontosságát megértő polgárok nem segítenek.

A válság legfőbb oka, hogy 2010-ben a filmes lapok nem kapták meg a már elbírált MMKA-pályázataik után járó támogatást. 2011 pedig rálicitált az előző évre: az új támogatási szisztéma még mindig nem működik.

A Filmvilág ezért arra kéri olvasóit, hogy aki teheti, segítsen – legyen a filmkultúra mecénása, támogassa a Filmvilágot, hiszen a kultúra érték, csak a tudás versenyképes. Ha támogatjuk, a Filmvilág a következő 50 évben is minőség maradhat.

A Filmvilág Alapítvány bankszámlaszáma: 10300002-20340016-70073285. Nem a Filmvilág egyébként az első filmes folyóirat, amely a kialakult helyzet miatt bajba került. A Mozinet magazin 7 és fél év és 87 lapszám után 2011. szeptemberétől forráshiány miatt bizonytalan időre megszűnt; azóta csak a lap online változata működik.Kapcsolódó