Féléves filmsztár: Rambótól A keresztapáig


Még csak féléves egy brit fiúcska, de máris olyan klasszikus filmek jeleneteiben kapott főszerepet, mint A cápa, a Tizenkét dühös ember vagy A nyolcadik utas: a Halál. (MTI)

A filmjelenetek operatőre és teljes stábja a pár hónapos gyermek anyja. A 36 éves Emily Hammond rendezi egy-egy emlékezetes film emlékezetes képének beállítását, ő a kellékes, és persze ő gondoskodik a főszereplő minden sztárszeszélyének kielégítéséről: étkezéséről, szállásáról, szórakozásáról. A casting is rá hárul: ő válogatja ki csemetéje játékai közül a legalkalmasabbakat egy-egy jelenet fotójához.

Így aztán A cápában a gyermek babakádban fürdik és eltátott szájjal csodálkozik rá egy felé közelítő műanyag halacskára, mely vicsorít ugyan, de legfeljebb 10 centis.

A Tizenkét dühös ember babaváltozatában a fiúcska – kinek neve Arthur – gyerekasztalfőn elnököl, körötte plüssállat esküdtek „vitáznak”. (A fotó fekete-fehér, az anya még a Henry Fonda főszereplésével készült, legklasszikusabb filmváltozat „remake-jét” készítette el.)

A nyolcadik utas: a Halál című filmből az idegen lény “hashasítását” ültette gyermeke világába a anya: vérengző kígyóféregszerűség helyett egy plüssmaci bújik elő Arthur babaruhájából a fiú gyomra táján.

A fényképek fent vannak a világhálón, havonta 50 000-en nézik meg a honlapot – adta hírül a brit Metro újság.


Címkék

Kapcsolódó