Újra összeáll a Monty Python csapat


A Monty Python-os John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin és Terry Jones ismét egy csapatot alkot az Absolutely Anything című sci-fi vígjáték kedvéért.

Graham Chapman, a csapat ötödik tagja 1989-ben elhunyt.

Jones lesz a rendező, Cleese, Palin és Gilliam földönkívülieket és valószínűleg több másik szerepet is fog játszani. Ráadásul Robin Williams egy kutyát és egy nagyképű franciát is fog alakítani – nyilatkozta Mike Medavoy producer a TheWrapnek. „Ez nem egy Python-film. Ez valami más. Nem arról van szó, hogy valóban újra összeállunk.”

A film középpontjában földönkívüliek egy csoportja áll, akik határtalan erőkkel ruháznak fel egy embert. Utóbbi képtelen uralni váratlanul kapott képességeit, és nem hallgat beszélő kutyája okos tanácsaira sem, így hamarosan mindent a feje tetejére állít.

„A film arról szól, mennyire viccesek tudnak lenni a tetteink nem szándékos következményei” – mondta a film másik producere, Chris Chesser a TheWrapnek. – „Minden a dzsinnről, aki teljesít három kívánságot.”

Az Absolutely Anytinget az Egyesült Királyságban fogják forgatni a nyáron 15–20 millió fontos költségvetéssel.Kapcsolódó