Disszidált a disszidáló kamaszokról szóló kubai film két főszereplője


Nyoma veszett két kubai színésznek, akik éppen a New York-i Tribeca Filmfesztiválra tartottak a filmjük premierjére. Javier Nunez Florian és Analín de la Rua de la Torre a floridai Miamiban tűnt egy átszállás során még a múlt héten.

Una Noche című filmjük bemutatója csütörtökön volt a Tribeca Filmfesztiválon, ahová a szervezők szerint nem érkeztek meg és semmit sem tudnak róluk.

A New York-i Lucy Mulloy rendező által Kubában forgatott Una Noche szegény sorsú kamaszokról szól, akik elhatározzák, hogy az Egyesült Államokba disszidálnak. A főszereplő Raul éppen Miamiról álmodozik, ám a szerepét alakító Dariel Arrechada megérkezett New Yorkba és részt vett a premieren. Nemsokára visszaindul Kubába.

A Tribeca Filmfesztivált a New York-i World Trade Centert 2001. szeptember 11-én ért terrortámadás után hívta életre Robert De Niro, Jane Rosenthal és Craig Hatkoff azzal a céllal, hogy segítsen a támadás által különösen sújtott Tribeca városrészen, és visszahozza a pezsgést és a kultúrát a környék vérkeringésébe.

(MTI)Kapcsolódó