Új csillagok a Hírességek sétányán Új csillagok a Hírességek sétányán

Új csillagok a Hírességek sétányán

Jövőre a szórakoztatóipar meglehetősen széles skálájáról összeválogatott személyiségeit ismeri el a Hírességek sétányán aszfaltba süllyesztett csillaggal a Hollywoodi Kereskedelmi Kamara.

Az egy híján kéttucatnyi új csillagos között lesz egy sor filmsztár, köztük Hugh Jackman, Ben Kingsley, Robert Downey jr., Ralph Fiennes, Felicity Huffman, William H. Macy és Cameron Diaz, rendezőként Tim Burton, a zenei szakmából mások mellett Shakira, a The Village People, a Rush és a The Miracles, de Csingilinget, a Pán Péter tündérkéjét is megörökítik a Walk of Fame-en.

A kamara illetékes bizottsága mintegy 200 jelölt közül választotta ki a 2009-ben csillagra érdemeseket, akiknek a nevét csütörtökön tették közzé. A hoppon maradottak közé került a híres csimpánz, Cheeta, akit már hetedik alkalommal ajánlottak a zsűri figyelmébe.

Tarzan majma fajának legidősebb példányaként Guinness-rekorder. Manapság már a színészettől visszavonulva él a kaliforniai Palm Springsben, és főként kedvenc hobbijának, a festészetnek hódol.

Forrás: MTI

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat