Németországi turnén Gigor Attila A nyomozó című filmje


Egy hónapos németországi turnéra indult Gigor Attila első játékfilmje, A nyomozó: a Fantasy Filmfest nyolc német nagyvárosban vetíti.

Augusztus 12-től Berlinben, majd Hamburg, Köln, Dortmund, Frankfurt, Nürnberg és Stuttgart után Münchenben is bemutatják Gigor Attila közönségkedvenc első moziját, A nyomozót.

A 39. Magyar Filmszemle meglepetéseként felfedezett, majd a nemzetközi közönség előtt nagy sikerrel a Karlovy Vary-i filmfesztiválon debütált magyar játékfilmet meghívta programjába a Fantasy Filmfest, Németország elsőszámú zsánerfilmünnepe. A „szerzői sci-fik, horrorok és thrillerek” seregszemléje Berlinben kezdődik, és augusztus folyamán további hét német nagyvárosban folytatódik. A fesztiválra meghívott elsőfilmek a Friss Vér Díjért versenyeznek, amelynek sorsáról a közönség dönt.

Ternovszky Béla Macskafogó című világsikerének második részét, A sátán mácskáját a pusani gyerekfilmfesztivál tűzi műsorra. Nick Grabovski augusztus 13-án érkezik a Dél-Korea második legnagyobb városában megrendezendő nemzetközi seregszemlére.

Forrás: filmunio.hu

A Filmtett kritikája A nyomozórólKapcsolódó