Március 14-éig lehet nevezni a KAFF versenyébe


2013. június 19. és 23. között 11. alkalommal rendezik meg Kecskeméten a magyar és az európai animációs filmek biennáléját, a KAFF-ot. A fesztivál versenyprogramjába március 14-ig lehet nevezni az előző fesztivál, tehát 2011 óta készült szerzői rövidfilmekkel, tévésorozat-epizódokkal, reklámfilmekkel és videoklipekkel, valamint egész estés animációkkal.

A kecskeméti Vákum, azaz a Városi Kulturális Mozgalom idén is meghirdeti, immár harmadik alkalommal, a nem-professzionális animációs filmkészítők versenyét, a SZAFT-ot. A KAFF-fal párhuzamosan futó rendezvény versenyfelhívását tavasszal hirdetik meg.

Június közepén a legfrissebb animációs alkotások mellett a rajzfilmek több napig tartó ünnepén filmkészítő workshopokkal, gyerekfoglalkozásokkal, retrospektív vetítésekkel, könyvbemutatókkal, szakmai fórumokkal, képzőművészeti kiállításokkal és koncertekkel várják a „trükkfilmek” kedvelőit a „magyar animáció fővárosaként” aposztrofált hírös városba. További részletek, online nevezés: www.kaff.hu.Kapcsolódó