45 000 dolláros vigaszdíjak az Oscar-gálán 45 000 dolláros vigaszdíjak az Oscar-gálán

45 000 dolláros vigaszdíjak az Oscar-gálán

45 000 dollár értékű ajándékcsomaggal vigasztalódhatnak azok a jelöltek, akik nem kapnak Oscar-szobrocskát a vasárnap gálaesten.

A Los Angeles-i székhelyű Distinctive Assets marketingcég – több éves hagyományához híven – idén is ajándékot ad át az aranyszobrocska nélkül maradt jelölteknek: „Mindenki nyer egy Oscar-jelölt ajándékcsomagot.” A csomag értéke kb. 45 000 dollár – jelentették be tegnapi sajtótájékoztatójukon a vállalat képviselői.

Oscar 2013 - vigaszdíjak

A vigaszdíj-szatyrokban lesz ausztráliai, hawaii és mexikói utazási kupon, sportbérlet profi személyi edzőkhöz, egy-egy üveg tequila, kézzel hímzett teniszcipő, szépségszalonba szóló kupon, ezen kívül egy csinosság megőrzésére biztató, a fogyasztott ételmennyiséget ellenőrző kütyü is. Lesz bennük vízszűrő berendezés, akupunktúrás és aromaterápiás kezelésre szóló utalvány, egy hetes fitness- és fogyasztókezelésre vonatkozó „beutaló” egy erre szakosodott klinikára, és a csomagokat elnyerő „vesztesek” egy évig élhetnek a londoni Heathrow repülőtér VIP-szolgáltatásaival.

Az amerikai filmakadémia 2007 óta nem ad át saját ajándékcsomagot, ekkor ugyanis pénzügyi nyomozás indult a csomagok összeállításának ügyében. A Distinctive Assets ajándékcsomagjait az akadémia hivatalosan nem hagyta jóvá, idén mégis 11. alkalommal találnak majd gazdára. A mostani csomagoknak jövedelemként kell szerepelniük az érintett sztárok adóbevallásában, és be kell fizetniük az ajándék értékére vonatkozó adót – tisztázza a Mediafax.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat