Megsértődött a Family Guy atyja


A 85. Oscar-gála nézettsége ugyan hároméves rekordot ért el 40,3 millió tévénézővel, a kritikusok azonban leszólták Seth MacFarlane teljesítményét.

A kritikusok kedvezőtlen ítélete után Seth MacFarlane közölte, hogy nem vállalja el újra az Oscar-ceremónia vezetését. A rendező-komikust a Twitter közösségi portálon faggatták arról, hogy vasárnapi debütálása után máskor is színpadra lépne-e a gála házigazdájaként. „Semmi esetre sem. Jó móka, de ennyi volt” – válaszolta.

A 85. díjátadó nézettsége ugyan hároméves rekordot ért el 40,3 millió tévénézővel, a kritikusok azonban leszólták Seth MacFarlane teljesítményét. Merész poénokat sütött el a vásznon félmeztelenül látható színésznőkről, a zsidókról és a melegekről, de magából is gúnyt űzött a nyitójelenetben, amelyben a Star Trek Kirk kapitánya, vagyis William Shatner arra figyelmeztette, hogy ez lehet a valaha volt legrosszabb Oscar-gála.

Nem csak a 39 éves filmest érték bírálatok a kritikusok részéről: voltak, akiket a számos dal- és táncbetéttel tűzdelt 3 és fél órás show egésze bosszantott.

(hvg)Kapcsolódó