Az MTV Movie Awards öt kategóriájában is jelölést kapott Jennifer Lawrence


Közzétették az MTV Movie Awards jelöléseket: Hollywood új üdvöskéje, a friss Oscar-díjas Jennifer Lawrence öt kategóriában tarolhat, köztük a legjobb csókjelentében.

A legtöbb jelölést, fejenként hetet a Tarantino új filmje a Django elszabadul és a Ted című vígjáték kapott, míg mindenki új kedvence Jennifer Lawrence öt jelölést zsebelhetett be. A legjobb színésznőnek járó díj mellett jelölték a legjobb csókjelenetre és a legjobb páros jelenetre, valamint a legjobb zenei jelenet díjára is. Lawrence két fő vetélytársa a legjobb csók díjára jelölt Ezra Miller és Emma Watson, akivel a legjobb színésznőnek járó díjért versenyez.

A „legjobb gazember” díjára idén Leonardo DiCaprio mellett Tom Hardyt, Marion Cotillard-t és Javier Bardemet jelölték. Az Alkonyat, amely tavaly uralta a díjkiosztót, idén csak egy jelölést kapott: Taylor Lautner félmeztelen jelenete versenyzik egy díjért. 

A díjkiosztó idén új kategóriával bővült, mely az év legijesztőbb filmes jelenét díjazza. Ezért a díjért is versenyben van Jennifer Lawrence a Ház az utca végén című filmben nyújtott alakításával. Esélyes még Jessica Chastain A bin Láden hajszában nyújtott alakításáért, Alexandra Daddario A texasi láncfűrészes, Martin Freeman A hobbit és Suraj Sharma a Pi életének egy-egy jelenetéért.

Az MTV Movie Awards átadója április 14-én lesz. A díjkiosztó házigazdája Rebel Wilson ausztrál színésznő, aki maga is jelölt az év felfedezettje kategóriában. Az MTV Movie Awards győztese az Arany Popcorn trófeát viheti majd haza.

(Cinematrix)Kapcsolódó