Most már biztos: új Terminátor-trilógia lesz


Azt már régen lehetett tudni, hogy lesz ötödik Terminator-film is, de a Paramount nemrég bejelentette, hogy egy teljesen új, önálló trilógiával készülnek, amiben Schwarzenegger is szerepelni fog.

Az új, ötödik Terminátor-film mozis premierdátuma 2015 június 26., az írók Laeta Kelogridis (Avatar) és Patrick Lussier (Drive Angry / Féktelen harag), és minden jel arra mutat, hogy ez is egyfajta reboot lesz. A Paramount hivatalos bejelentésében nem szerepeltek színészek, Schwarzeneggerről sem esett szó, viszont a volt kaliforniai kormányzó nemrég azt nyilatkozta, hogy nagyon örül, hogy a stúdió őt (is) szeretné a Terminátor 5-ben, és hogy januárban kezdik a forgatást.

A legutóbbi, 2009-ben bemutatott negyedik Terminátor-filmben nem szerepelt sem Schwarzenegger, sem Linda Hamilton, igaz, az előbbi arcát CGI-ben felhasználták pár filmkocka erejéig. Az ötödik film Justin Lin rendezővel készült volna, de ő inkább a pörgő Halálos iramban-franchise-t folytatta.

Az 1984-ben, James Cameron által indított franchise több mint egymilliárd dollárt termelt világszerte, így nem csoda, hogy érdekeltek az életben tartásában. Schwarzenegger egyébként az ősszel ismét Stallone mellett fog felbukkanni egy börtönfilmben, az Escape Plan címűben, aminek nemrég jött ki az előzetese. (telegraph)Kapcsolódó