Schwarzenegger újra Conan szerepében


Arnold Schwarzenegger vállalta egy Conan-folytatás főszerepét, már a szerződést is aláírta a Universallal.

Schwarzenegger többször nyilatkozta, hogy cseppet sem volt elégedett a Conan, a barbár folytatásával, amit gyatra B-kategóriás filmnek titulált. Most, hogy a politikai karrier után visszatért a filmezéshez, természetesnek tarja, hogy az új Conanban is ő lesz a főszereplő, szerinte egyáltalán nem baj, hogy már nem 30 éves.

A történetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy azután játszódik, hogy Conan király lett. Unatkozva ül a trónon, nem nagyon szeret király lenni, és egy idő után úgy érzi, ideje megint kimennie a csatatérre harcolni. A Conan legendája című film a készítők szerint közvetlen folytatása lesz az 1982-es Conan, a barbárnak, és bár a rajongók többször céloztak rá, a készítők nem tervezik, hogy átadják a stafétát Conan fiának. „Ez Arnold filmje lesz” – mondta Fredrik Malmberg, a Paradox Entertainment vezérigazgatója, aki a Conan-filmek jogai fölött rendelkezik.

A forgatókönyvön jelenleg a Halálos iramban írói dolgoznak, a forgatás valószínűleg Új-Zélandon lesz, Malmberg szerint az sem kizárt, hogy 3D-s film lesz belőle. A bemutatót 2014-re tervezik. Schwarzeneggert addig is az Escape Plan című filmben lehet majd látni, ráadásul Stallonéval közösen, emellett a Maggie című horrorban is feltűnik.

(Index)Kapcsolódó