Magyar filmek Indiában


Almási Tamás, Dyga Zsombor, Gigor Attila, Pozsgai Zsolt, Sas Tamás és Sipos József filmjeit tűzi műsorra a trivandrumi nemzetközi filmfesztivál Magyar Fókusz programjában augusztus 9. és 15. között.

A Chalachithra Filmtársaság, a Balassi Intézet – Delhi Magyar Tájékoztatási és Kulturális Központ és a Filmalap nemzetközi részlege, a Magyar Filmunió közös szervezésében magyar filmekből lesz látható válogatás péntektől Kerala állam fővárosában, Trivandrumban (Thiruvananthapuram) – adta hírül ma délelőtt a Magyar Filmunió.

A Magyar Fókusz programot Sipos József Kaland című, Marozsán Erika és Csányi Sándor főszereplésével készült Márai-adaptációja nyitja meg, a vetítésen részt vesz Sipos József rendező-producer. Az egyhetes nemzetközi filmfesztivál minden nap műsorra tűz egy-egy magyar alkotást: látható lesz Pozsgai Zsolt A föld szeretője, Dyga Zsombor Köntörfalak, Almási Tamás Márió, a varázsló, Sipos József Eszter hagyatéka, Sas Tamás Apám beájulna és Gigor Attila A nyomozó című filmje.Kapcsolódó