Indul a ZsiFi


Kell egy csapat! elnevezéssel hirdet pályázatot kisfilmek megvalósítására a második alkalommal megrendezésre kerülő ZSIFI – Budapesti Zsidó Filmfesztivál (2013. november 7–11.) és a daazo.com..

A szakmai zsűri által előzetesen kiválasztott filmeket a 2013. novemberében megrendezendő ZSIFI – Budapesti Zsidó Filmfesztiválon vetítik le. A legjobbnak ítélt film díjazásban részesül, az eredményhirdetésre és díjátadásra a fesztivál nyitóeseményén kerül sor. A versenyre a Daazo ZsiFi oldalán lehet nevezni a film feltöltésével, további információ a kiírásról pedig ide kattintva érhető el.

A közönség által legjobbnak ítélt alkotás jutalma: a nyertes kiutazhat a 2014. évi UK Jewish Film Festivalra (London), ahol levetítik a filmjét. Átadásra kerül továbbá a Titanic Filmfesztivál díja, egy személyre szóló bérlet a 21. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Versenyfilmjeire (A bérlettel a nyertes alkotó jogosult a versenyfilmek megtekintésére.) Kiosztásra kerül a Daazo.com ajándékcsomagja is – olvasható a rövidfilmes portál közleményében.
Kapcsolódó