Négy év után visszatér a mozivászonra Renée Zellweger


Daniel Craig oldalán, a The Whole Truth című című filmben láthatjuk majd viszont az Oscar-díjas színésznőt. Legutóbb négy éve vállalt filmszerepet, a My Own Love Song című amerikai–francia vígjátékban.

A The Whole Truth című thrillert Courtney Hunt (A befagyott folyó / Frozen River) rendezi, aki újra lendületetbe hozhatná a 2000-es évek elején oly népszerű színésznő karrierjét – véli a hollywoodreporter.com.

Renée Zellweger ugyanis ekkortájt kapott egy Oscart, egy Golden Globe díjat és egy BAFTÁT a Hideghegyre (Cold Mountain, r. Anthony Minghella, 2003), és további két Arany Glóbusszal tüntették ki a Chicagóban (2002) és a Betty nővérben (2000) nyújtott alakításáért. Legutóbbi filmjei – a New in Town és a Leatherheads – nem voltak túl sikeresek, a 2010-es My Own Love Song című road movie – amelyben Bob Dylan-dalok hangzanak el – hatalmas anyagi bukás volt.

A színésznő előtt áll még a Bridget Jones naplója harmadik részének címszerepe is (az előző kettőt 2001-ben, illetve 2004-ben mutatta be).Kapcsolódó