3D-s változat készül A hihetetlen családból és a L’ecsóból


Újra bemutatja a Pixar stúdió a két animációs filmet: a szupercsalád és a patkányszakács története ezúttal 3D-ben kerül a vásznakra.

Az animációs stúdió jelenleg a 2004-ben bemutatott szuperhősös animációs mozi, A hihetetlen család (The Incredibles) felújításán dolgozik, a következő projekt pedig a L’ecsó (Ratatouille, 2007) átalakítása – adta hírül a Digital Spy.

A honlap a Pixar 3D-filmekért felelős igazgatóját, Josh Hollandert idézi, aki a londoni 3D Creative Summit alkalmával kifejtette: „Épp most A hihetetlen családon dolgozunk, ami nagyon szórakoztató 3D-ben. Nem tudom biztosan, mi lesz a bemutatási stratégiája. […] Érdekes kihívás a technológián dolgozni – mivel a film bemutatója 10 évvel ezelőtt volt –, a technológia pedig még régebbi, mivel 4 évbe telt, amíg a film elkészült”

A L’ecsó kapcsán Hollander elmondta: „Van egy verziónk, ami igen jól működik 3D-ben, és megpróbáljuk pontosan kitalálni, milyen bemutatási stratégiát használhatunk ez esetben.”

A stúdió ugyanakkor tervezi a Toy Story első és második részének, illetve a Némó nyomában és a Szörny Rt. 3D-s változatának az elkészítését is.Kapcsolódó