Legyen a filmed a Szabadesés kísérőfilmje!


10 percnél nem hosszabb rövidfilmek készítésére hirdet pályázatot a KMH Film és a Vertigo Média: a nyertes alkotás a Pálfi György rendezte Szabadesés kísérőfilmje lesz a mozikban.

A pályázatra tartalmi megkötés nélkül, bármely kész, szerzői jogi kérdésekben tisztázott hátterű, tíz percnél nem hosszabb, minimum 720p tömörítetlen minőségű, QuickTime vagy avi formátumú rövidfilmmel lehet jelentkezni. A pályázni kívánt alkotásokat online kell eljuttatni a pályázó elérhetőségeinek feltüntetése mellett (e-mail cím, telefonszám) az info@vertigomedia.hu email címre augusztus 20-a 20 óráig -– közölte a Szabadesés moziforgalmazója, a Vertigo Média hétfőn az MTI-vel.

A beérkezett kisfilmek közül a Szabadesés vezető stábja, a KMH Film producere és a Vertigo Média vezetése választja ki a szeptember 25-én mozikba kerülő Szabadesés kísérőfilmjét. Amennyiben a rövidfilmnek nincs digitális kópiája, a KMH Film vállalja annak legyártását és költségeit.

Pálfi György Szabadesés című alkotása a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a zsűri különdíját, a legjobb rendezés díját és az Europa Cinemas Label díját is.

(MTI)
Kapcsolódó