2016-ban jön az új Bourne-film


Matt Damon ismét Jason Bourne bőrébe bújik, és Paul Greengrass rendező irányításával folytatják a sorozatot.

Ben Affleck, Matt Damon barátja egy interjúban jelentette be a hírt a Bourne-filmek folytatásáról, amelyet Damon gyorsan megerősítette – írja a The Hollywood Reporter.

„2016-ban fog a mozi a filmszínházakba kerülni. Paul Greengrass egy újabb filmet fog csinálni” – hangoztatta Damon az E!Friday honlapnak. „Azt vártam, hogy igent mondjon” – tette hozzá.

A Hollywood Reporter szeptemberben adott hírt arról, hogy Damon és Greengrass tárgyal a folytatás elkészítéséről.

Greengrass rendezte a Bourne-trilógia második és harmadik filmjét, a 2004-es Bourne-csapdát és a 2007-es Bourne-ultimátumot.

A sorozat negyedik epizódjának, A Bourne-hagyatéknak a főhősét 2012-ben Jeremy Renner játszotta. Ő nem Jason Bourne szerepét alakította, hanem egy hozzá hasonló szuperügynököt, akinek szintén menekülnie kell. A sztori egy időben játszódik az utolsó Matt Damonnal forgatott Bourne-filmmel, hivatkoznak is a korábbi főhősre, de a film a történet egy másik szálát mutatja be.

A The Hollywood Reporter úgy tudja, azt tervezték, hogy Renner a 2016-os folytatásban is játszik. Frank Marshall producer szeptemberben úgy nyilatkozott, hogy Renner szerepvállalása még mindig napirenden van.

(MTI)Kapcsolódó