Folytatja a #Selfie-t Cristina Iacob


A fiatal román rendezőnő sequelt készít #Selfie című romantikus vígjátékához

Cristina Iacob következő filmjének (Un dar pentru tine / A Gift for You) decemberi tévébemutatójára készül, ugyanakkor elsőfilmje, az idén májusban bemutatott #Selfie forgatását készíti elő. A sequel címe: Cum să te măriţi în trei zile (How to Get Married in 3 Days).

A történet középpontjában ezúttal is három lány áll: Roxi, Ana és Yasmine. Fogadnak, hogy amelyiküknek sikerül három nap alatt férjhez menni, elnyer mindent a barátnőitől, ruhákat, telefonokat, könyveket, de még a házikedvenceiket is.

A forgatókönyvet a rendező Tudor Potrával, Maria Spirachéve és Alexandru Jecuval írja. Barbu Bălăşoiu lesz az operatőr, Olimpia Melinte, Crina Semciuc és Flavia Hojda játssza ismét a #Selfie-ből már ismert központi karaktereket. Körülöttük Vlad Logigan, Alex Călin, Levent Sali, Răzvan Vasilescu és Alina Chivulescu bukkan fel.

A film producere Cristina Dobriţoiu, a Zazu Film vezetője. Az Országos Filmközpont 190 000 lejjel (kb. 270 000 euróval) támogatja a projektet – ez nagyjából a költségvetés felét jelenti – tudta meg Dobriţoiutól a Film New Europe.

A 30 naposra tervezett forgatás 2015. március 23-án kezdődik, a bemutató októberben vagy novemberben lesz.

A #Selfie-re több mint 93 200-en váltottak Romániában mozijegyet a 2014. május 9-i bemutatója után, összbevétele kb. 257 680 euró.
 Kapcsolódó