Ethan Hawke mesterlövész lesz


Ethan Hawke, Denzel Washington és Chris Pratt is szerepel A hét mesterlövész című klasszikus western remake-jében. A filmet Antoine Fuqua rendezi, akivel Hawke a Kiképzés (Training Day) alkalmával már dolgozott együtt.

A filmben Haley Bennett alakítja a kétségbeesett nőt, aki fegyvereseket bérel fel, hogy megvédjék a faluját a banditáktól – tudta meg a The Hollywood Reporter.

A Kuroszava Akira A hét szamuráj című filmje nyomán 1960-ban készült filmklasszikust John Sturges rendezte, zenéjét Elmer Bernstein komponálta. Az egykori szereposztás sztárjai között volt Steve McQueen, Charles Bronson és Robert Vaughn is.

Két éve röppent fel hír arról, hogy A hét mesterlövészből remake készül, akkor Tom Cruise neve merült fel lehetséges szereplőként.

Ethan Hawke-t a Sráckor (Boyhood) című filmben nyújtott alakításáért idén – karrierje során negyedik alkalommal – jelölték Oscarra – ezúttal a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában –, ám végül nem ő, hanem a Whiplash-es J. K. Simmons vitte el a szobrocskát.Kapcsolódó