A T-Rex visszatér


„Visszahívták” a Jurassic Worldbe a Jurassic Park egyik legjelentősebb szereplőjét, a T-Rexet: ugyanazt a ragadozó dinót fogjuk látni, amelyik a 22 évvel ezelőtti filmben felbukkant.

A Jurassic Wordbe a film jelenében úgy járnak az emberek, mint Disney Worldbe: bárki számára elérhető vakációs program a dinoszauruszokkal teli állatkert látogatása.

Korábban is lehetett tudni, hogy az attrakciók között lesz pterodactylusz, nagy fehér cápár felzabáló mosaszaurusz és még mindig félelmetes velociraptor, de eddig még nem esett szó a Jurassic Park csúcsragadozójáról, a T-Rexről, akinek a felbukkanása valószínűleg az 1993-as filmből való idézetként fog megjelenni – véli a cinemablend.com.

A portál értesülései szerint a dinoszauruszok és az emberi kapcsolatok egyformán jelentősek leszek a filmben. Az első rész dinóinak megalkotója, Phil Tippett is visszatér – egyelőre nem tudni, a munkáját milyen mértékben fogja segíteni a számítógépes trükktechnika.

A velociraptorokról viszont lehet tudni, hogy valamennyit motion-capture jelmezbe öltözött színész kelti életre, akárcsak nemrég A majmok bolygója majmait. Az 1993-as Jurassic Parkban szintén voltak beöltöztetett színészek, ám ők még „hétköznapi” jelmezeket viseltek.

A filmet Colin Trevorrow rendezte, a forgatókönyvet Rick Jaffa, Amanda Silver, Colin Trevorrow és Derek Connolly írta Rick Jaffa és Amanda Silver története alapján. A főbb szerepekben Vincent D’Onofriót, Chris Prattot, Bryce Dallas Howardot és Jake Johnsont fogjuk látni.

A sequel jelenleg utómunka-fázisban van, a magyarországi bemutatót június 11-ére, a romániait 12-ére tűzték ki.Kapcsolódó