Közeleg az Artmozik Éjszakája


Több mint 40 filmmel, köztük 6 premier előtt vetített alkotással várja az érdeklődőket 4 budapesti filmszínház az Artmozik Éjszakáján, május 15-ről 16-ra virradóra.

Az este 18 órától másnap reggel 6 óráig tartó programban az országos premier előtt játsszák a Jön Harold! című norvég vígjátékot, a Bazi nagy francia lagzik című filmet, a Jennifer Aniston főszereplésével készült Megőrjít a csa-t, A szerelem üstököse című romantikus filmet és a Rekviem egy macskáért című amerikai vígjátékot, emellett látható lesz a legendás rockzenekarról szóló angol dokumentumfilm, a Genesis: A siker útján is.

Az elmúlt év legnagyobb magyar és nemzetközi filmsikerei közül újra vetítik Reisz Gábor VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan és Ujj Mészáros Károly Liza, a rókatündér című alkotását, valamint a három Oscar-díjat elnyert Whiplash-t, a négy Oscarral jutalmazott Birdman, avagy a mellőzés meglepő ereje című filmet, valamint a Stephen Hawking életéről készült, szintén Oscar-díjjal kitüntetett A mindenség elméletét is.

A Művész, a Puskin, a Tabán és a Toldi moziban zajló vetítések közös karszalaggal látogathatók.

Részletes program itt.

(MTI)Kapcsolódó